Lees alles over de kampioenschappen

In het weekend van 11 en 12 februari vonden bij Horsecenter Pirouette in Bergschenhoek de indoorregiokampioenschappen Zuid-Holland dressuur voor paarden plaats. Naast de mooie dekens en sjerpen ontvingen de kampioenen toegangskaarten voor het CHIO Rotterdam, dat van 21 t/m 25 juni 2023 in Rotterdam plaatsvindt en was er voor de regiokampioenen in de klassen ZZ-L, Z2 en Z1 een startbewijs voor The Dutch Masters. Op zaterdag reden de finalisten in de klassen ZZ-L en Z2 een Kür op Muziek. Daniëlle Heijkoop reed met de 7-jarige KWPN goedgekeurde hengst Livius een sterk Kür debuut met de hoogste dagscore van 76,938%. In totaal mag Zuid-Holland 28 dressuurcombinaties bij de paarden afvaardigen naar de landelijke kampioenschappen in Ermelo.

Geplaatst op:

Dit weekend vonden bij manege Reigersburgh in Waddinxveen de regiokampioenschappen springen voor paarden en pony’s plaats. Naast de mooie dekens en sjerpen ontvingen de kampioenen toegangskaarten voor het CHIO Rotterdam, dat van 21 t/m 25 juni 2023 in Rotterdam plaatsvindt en was er voor de pony deelnemers een cadeau cheque van The Horse Store. Op zaterdag reden alle ponycombinaties, waar Guusje Gaasbeek zowel in de 1.10m als in de 1.20m klasse regiokampioen werd. In de klasse 0.90m cat DE werd ze met Sloot’s Sir Thor reservekampioen. De winnaars van de klassen 1.20m (Siebe Kramer) en 1.30m (Erica Dijkshoorn) bij de paarden kwalificeerden zich voor deelname aan The Dutch Masters.
Chloë Yacob behaalde na haar regiokampioenstitel bij de dressuur afgelopen weekend, vandaag een regiokampioenstitel in de klasse 1.00m cat C. Ook Soleil Bravenboer behaalde dit indoorseizoen zowel een titel bij de dressuur als bij het springen. In totaal gaan dertien pony- en acht paardencombinaties Zuid-Holland vertegenwoordigen tijdens de landelijke indoor kampioenschappen in de laatste twee weekenden van maart.

Geplaatst op: